top of page
  • travelvisadk

Turistvisum til Kina

Opdateret: 25. sep. 2023


Hvem skal bruge et turistvisum til Kina?


Alle danske statsborgere skal have et visum for at rejse ind i Kina. Der findes forskellige visumtyper, og det er essentielt at vælge den rette.Hvad kan TravelVisa tilbyde dig?


TravelVisa er din erfarne partner i visumansøgningsprocessen til Kina. Når du vælger os, får du:

  • Personlig Konsulent: En dedikeret konsulent vil bistå dig gennem hele forløbet.

  • Professionel Vejledning: Rådgivning om valg af korrekt visumtype og krav til ansøgningen.

  • Dokumentsamling: Assistance med indsamling og forberedelse af nødvendige dokumenter.

  • Ansøgningsassistance: Vi hjælper med de officielle trin og sikrer, at alle krav er opfyldt.

  • Kontakt og Support: TravelVisa varetager kontakten til visumcenteret og tilbyder løbende support.

Det er vigtigt at understrege, at vi hos TravelVisa ikke udsteder visum, og vi kan ikke garantere, at dit visum bliver godkendt. Men vores dygtige team, erfaring og ekspertise bidrager til at sikre det bedst mulige fundament for din ansøgning og til at undgå fejl i processen.


Personligt Fremmøde og Fingeraftryk

Personligt fremmøde og fingeraftryk er nødvendige ved ansøgning om turistvisum til Kina. Vi tilbyder grundig vejledning og forberedelse til dette trin.


Indlevering på Vegne af Ansøger Har du besøgt Kina inden for de seneste 5 år med det samme pas, har vi mulighed for at indlevere din ansøgning på dine vegne, hvilket forenkler processen for dig.


Sikkerhed for Visum?

Selv med vores omfattende rådgivning og assistance er der ingen garantier. Vi arbejder dog grundigt for at sikre, at du har det bedst mulige grundlag for godkendelse.


Priser og Behandlingstider


Prisen for at ansøge om et turistvisum til Kina via TravelVisa varierer, idet den afhænger af forskellige faktorer og individuelle behov. Vi bestræber os på at holde vores priser konkurrencedygtige for at gøre vores services tilgængelige for alle. Det er vigtigt at bemærke, at ud over vores servicegebyr, vil der også være gebyrer fra den kinesiske ambassade.


Behandlingstider

Vi tilbyder forskellige behandlingstider for at imødekomme dine behov:

  • Normal Behandlingstid: Dette er vores standardmulighed, som kombinerer omkostningseffektivitet med rettidig behandling.

  • Ekspress Behandlingstid: Hvis du har brug for dit visum hurtigere, kan du vælge vores ekspressmulighed.

  • Super Ekspress Behandlingstid: Til de mest akutte behov tilbyder vi en super ekspress service.

Kontakt os direkte for at diskutere dine behov og modtage et skræddersyet tilbud. Vi er her for at gøre din visumansøgningsproces til Kina så enkel og stressfri som muligt, uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores service. Ved at vælge TravelVisa får du den nødvendige vejledning og støtte, for at øge dine chancer for en vellykket ansøgning ved at sikre korrekthed og fuldstændighed i alle ansøgningsdetaljer.


Sådan Starter Du Din Ansøgningsproces

Er du klar til at påbegynde din visumansøgningsproces? Kontakt os direkte via telefon eller e-mail, og vi vil vejlede dig gennem hvert trin, for at gøre din rejse til Kina så ubesværet som muligt.Ved at benytte TravelVisa, får du ekspertrådgivning og støtte, der maksimerer dine chancer for en succesfuld ansøgning, ved at sikre korrekthed og fuldstændighed i alle ansøgningsdetaljer. Gå tilbage til alle visumtyper.

5 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page