top of page
  • travelvisadk

Privatbesøg- og turistvisum til Schengen

Opdateret: 25. sep. 2023


Hvem skal bruge et visum til Schengen? Hvis ansøger rejser fra et visumpligtig land, og ønsker at være turist eller foretage et privatbesøg i Schengen, skal der ansøges om et privat besøgs- eller turistvisum til Schengen.


Hvilke lande er med i Schengen?

Nedenstående lande er med i Schengen:

Belgien, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland, Island, Italien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Holland, Norge, Polen, Portugal, Schweiz, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Østrig.


Når man har et visum til Schengen må man rejse i alle Schengen medlemslandene, du skal dog søge dit visum hos det land, som du forventer at bruge størstedelen af dit ophold i.


Hvad kan TravelVisa tilbyde dig? TravelVisa er din erfarne partner i visumansøgningsprocessen til Schengen. Når du vælger os, får du:

  • Personlig Konsulent: En dedikeret konsulent vil bistå dig gennem hele forløbet.

  • Professionel Vejledning: Rådgivning om valg af korrekt visumtype og krav til ansøgningen.

  • Dokumentsamling: Assistance med indsamling og forberedelse af nødvendige dokumenter.

  • Ansøgningsassistance: Vi hjælper med de officielle trin og sikrer, at alle krav er opfyldt.

  • Kontakt og Support: TravelVisa varetager kontakten til ambassaden og tilbyder løbende support.

Det er vigtigt at understrege, at vi hos TravelVisa ikke udsteder visum, og vi kan ikke garantere, at dit visum bliver godkendt. Men vores dygtige team, erfaring og ekspertise bidrager til at sikre det bedst mulige fundament for din ansøgning og til at undgå fejl i processen. Skal man møde personligt op nogen steder? Når man ansøger om et visum eller en tilladelse til Schengen, er det påkrævet at man møder op personligt og får taget fingreaftryk samt indlevere ansøgningen.

Du vil modtage en kyndig vejledning omkring hvordan dette foregår.


Hvor længe kan man opholde sig i Schengen på et Schengen-visum?

Et Schengen visum bliver udstedt for maks. 90 dage ad gangen og det kan ikke forlænges. Sikkerhed for Visum? Selv med vores omfattende rådgivning og assistance er der ingen garantier. Vi arbejder dog grundigt for at sikre, at du har det bedst mulige grundlag for godkendelse. Priser og Behandlingstider

Prisen for at ansøge om et visum til Schengen via TravelVisa varierer, idet den afhænger af forskellige faktorer og individuelle behov. Vi bestræber os på at holde vores priser konkurrencedygtige for at gøre vores services tilgængelige for alle.

Behandlingstider Vi tilbyder forskellige behandlingstider for at imødekomme dine behov:

  • Normal Behandlingstid: Dette er vores standardmulighed, som kombinerer omkostningseffektivitet med rettidig behandling.

  • Ekspress Behandlingstid: Hvis du har brug for dit visum hurtigere, kan du vælge vores ekspressmulighed.

  • Super Ekspress Behandlingstid: Til de mest akutte behov tilbyder vi en super ekspress service.

Kontakt os direkte for at diskutere dine behov og modtage et skræddersyet tilbud. Vi er her for at gøre din visumansøgningsproces til Schengen, så enkel og stressfri som muligt, uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores service. Ved at vælge TravelVisa får du den nødvendige vejledning og støtte, for at øge dine chancer for en vellykket ansøgning ved at sikre korrekthed og fuldstændighed i alle ansøgningsdetaljer.

Sådan Starter Du Din Ansøgningsproces Er du klar til at påbegynde din visumansøgningsproces? Kontakt os direkte via telefon eller e-mail, og vi vil vejlede dig gennem hvert trin, for at gøre din rejse til Schengen så ubesværet som muligt. 📞 +45 71 99 98 81 📧 info@travelvisa.dk Ved at benytte TravelVisa, får du ekspertrådgivning og støtte, der maksimerer dine chancer for en succesfuld ansøgning, ved at sikre korrekthed og fuldstændighed i alle ansøgningsdetaljer. Gå tilbage til alle visumtyper.

11 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Коментарі


bottom of page