Ny Coronabølge får betydning for rejsereglerne: Se hvordan reglerne er for forretningsrejser nu.

D. 11/11-2021 opdaterede Udenrigsministeriet deres oversigt over indrejserestriktioner på en del af Danmarks største eksportmarkeder. Hos TravelVisa opfordre vi stærkt til at følge udviklingen tæt, da den nye Coronabølge kan betyde pludselige ændringer.


Særligt for ikke-vaccinerede er det problematisk at rejse ud.


I Danmark ser vi en alarmerende stigning af smittede med Corona. Dette gør sig også gældende i store dele af verden. Selvom både du og dine kollegaer er vaccinerede, kan der stadig være store begrænsninger for at rejse ud vi verden. Den fremgår ad Udenrigsministeriets nyeste oversigt omkring erhvervsrejser til udlandet.


Hos TravelVisa mener vi er der stadig vil gå lang tid før vi er tilbage til den normale hverdag, for de erhvervsrejsende, specielt når man skal rejse uden for Europa. Dog kan vi i mange tilfælde være behjælpelige med at fremskynde en visumproces til de forskellige lande. Selvom Corona stadig spiller en stor rolle i vores hverdag, så er Danmark stadig åben for ud- og indrejse, hvilket er vigtigt for mange danske virksomheder.


Vaccination er essentiel, hvis du ønsker, at rejse til de store eksport markeder

Det fremgår tydeligt af oversigten af der er en stor forskel på de forskellige restriktioner, alt afhængig af om du er færdigvaccineret eller ej. For de ikke-vaccinerede er det dermed forbundet med større udfordringer med at rejse, og indrejserestriktionerne på de store eksport markeder, giver blot endnu en vigtigt grund til at blive vaccineret.


Nedenfor kan du se de seneste restriktioner som er opgjort fra Udenrigsministeriet d. 11/11-2021. Vi opfordrer til at man altid holder sig opdateret på gældende regler, da restriktioner ændre sig i takt med smittetallene.


Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp kan du kontakte TravelVisa på info@travelvisa.dk


En række lande opretholder restriktioner ved indrejse, som kan have betydning for erhvervsrejsende fra Danmark. Nedenfor følger en oversigt over regler på de vigti