top of page
  • travelvisadk

eTA til Canada (E-visum)

Opdateret: 24. sep. 2023


Planlægger du en rejse til Canada?


Afhængigt af din nationalitet og rejseformål, kan en eTA være det eneste, du behøver for at besøge det smukke land i nord. Denne indrejsetilladelse gælder for borgere fra visumfritagede lande, herunder Danmark og mange andre nationer. For den mest opdaterede liste og for at påbegynde ansøgningsprocessen, besøg den officielle eTA hjemmeside.


Hvorfor vælge TravelVisa?

Vi er ikke kun en service, der assisterer med din eTA-ansøgning; vi er dine rådgivningspartnere gennem hele processen, og her er, hvorfor vi er din bedste vejledning:

  • Erfaren Rådgivning: Vi kender til potentielle udfordringer og sikrer, at du undgår afslag eller forsinkelser.

  • Personlig Service: Vores dedikerede konsulenter er til rådighed for at tilbyde vejledning og besvare dine spørgsmål.

  • Opdateret Viden: Vi holder os informerede om ændringer i kravene til eTA, så du altid modtager den mest aktuelle vejledning.

  • Sikkerhedsnet: Skulle udfordringer opstå, bistår vi med alternativer og løsninger.

Hvordan vi hjælper dig

TravelVisa tilbyder rådgivning og assistance i forbindelse med din eTA-ansøgning til Canada. Vi vejleder, hjælper med dokumenter, tilbyder support i hele eTA’s løbetid, og hvis myndighederne godkender den, sender vi din eTA direkte til din e-mail. Skulle din eTA mod forventning blive afvist, rådgiver vi også om det videre forløb.


Hvor længe er en eTA gyldig?

En eTA er gyldig i 5 år, eller indtil dit pas udløber.


Guide til selv at søge eTA

Ønsker du selv at søge eTA, kan du følge vores trin-for-trin guide og besøge Canada’s official eTA website for at påbegynde ansøgningsprocessen.


Udfordringer med eTA?

Møder du udfordringer i din ansøgning, er vi her for at rådgive og hjælpe dig med at finde den bedste løsning.


Kontakt os:

📞 +45 71 99 98 81


Hos TravelVisa går vi den ekstra mil for at sikre, at du får den bedste vejledning og støtte i din eTA-ansøgning. Vi arbejder for at gøre din rejse til Canada så problemfri som muligt, kontakt os for en uforpligtende snak.
8 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page