top of page
  • travelvisadk

ESTA

Opdateret: 23. sep. 2023


ESTA – Din vej til USA

Planlægger du en rejse til USA?


Afhængigt af din nationalitet og rejseformål kan en ESTA være alt, hvad du behøver. Denne indrejsetilladelse gælder for borgere fra visse lande, herunder Danmark og mange andre europæiske nationer. For den mest opdaterede liste, besøg den officielle ESTA hjemmeside.


Hvorfor vælge TravelVisa?

TravelVisa er ikke blot en service, der assisterer med din ESTA-ansøgning; vi er dine rådgivningspartnere. Vores mission er at guide og hjælpe dig gennem processen for at sikre, at du opnår den korrekte indrejsetilladelse uden fejl eller forsinkelser. Her er hvorfor vi er din bedste vejledning:

  • Erfaren Rådgivning: Med mange års erfaring kender vi til de faldgruber og udfordringer, der kan opstå under ansøgningsprocessen. Vi navigerer dig sikkert igennem, så du undgår afslag eller forsinkelser.

  • Personlig Service: Vores dedikerede konsulenter står til rådighed under hele forløbet, tilbyder personlig vejledning og besvarer dine spørgsmål.

  • Opdateret Viden: Vi holder os konstant opdaterede om ændringer i lovgivningen og kravene til ESTA, så vi altid kan give dig den mest nøjagtige og aktuelle vejledning.

  • Sikkerhedsnet: Skulle du støde på udfordringer, som f.eks. rejser til visse lande, tidligere domme eller en afvisning, bistår vi med alternativer og løsninger.

Hvordan vi hjælper dig

TravelVisa tilbyder rådgivning og assistance i forbindelse med din ESTA-ansøgning til USA. Vi vejleder, hjælper med dokumenter, tilbyder support i hele ESTA’s løbetid og sender din ESTA direkte til din e-mail, hvis myndighederne godkender den. Hvis din ESTA mod forventning skulle blive afvist, så rådgiver vi dig også omkring det videre forløb.


Hvor længe er en ESTA gyldig?

En ESTA er gyldig i 2 år, og du må opholde dig i USA i op til 90 dage indenfor en 180 dages periode.


Guide til selv at søge ESTA

Ønsker du selv at søge ESTA, kan du følge vores trin-for-trin guide og besøge esta.cbp.dhs.gov for at påbegynde ansøgningsprocessen.


Udfordringer med ESTA?

Møder du udfordringer i din ansøgning, som f.eks. afvisning eller ønske om længere ophold, er vi her for at rådgive og hjælpe dig med at finde den bedste løsning.


Kontakt os:

Kontakt os direkte via telefon eller e-mail, og vi vil vejlede dig gennem hvert trin, for at gøre din rejse til Kina så ubesværet som muligt.Hos TravelVisa går vi den ekstra mil for at sikre, at du får den bedste vejledning og støtte i din ESTA-ansøgning. Vi arbejder for at gøre din rejse til USA så problemfri som muligt, kontakt os for en uforpligtende snak.
7 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page