top of page
Alle Lande

Privatlivspolitik

Læs mere nedenfor
Du får ekspert assistance

Privatlivspolitik

1. Generelt

TravelVisa APS ("vi", "os" eller "vores") respekterer dit privatliv og er forpligtet til at beskytte det gennem vores overholdelse af denne politik. Denne privatlivspolitik beskriver de typer af personlige oplysninger vi må indsamle fra dig eller som du må give, når du besøger vores hjemmeside www.travelvisa.dk og www.tvapstravel.com ("vores hjemmeside") og vores praksis for indsamling, brug, beskyttelse og videregivelse af disse oplysninger.

2. Dataindsamling

Vi indsamler forskellige typer information, herunder:

  • Personlige oplysninger: Såsom navn, e-mail-adresse, telefonnummer mv., som du frivilligt giver til os, når du kontakter os med forespørgsler, svarer på en af vores undersøgelser eller interagerer med os på andre måder.

  • Automatisk indsamlede data: Når du navigerer gennem og interagerer med vores hjemmeside, kan vi bruge automatiske dataindsamlingsmetoder til at indsamle visse oplysninger om din udstyr, browsing-handlinger og -mønstre, herunder detaljer om dine besøg på vores hjemmeside, herunder trafikdata, logfiler og andre kommunikationsdata og de ressourcer, som du tilgår og bruger på hjemmesiden.

3. Formål med brug af dine data

Vi bruger oplysninger, som vi indsamler om dig eller som du giver os:

  • Til at præsentere vores hjemmeside og dets indhold til dig.

  • Til at levere de oplysninger, produkter eller tjenester, som du anmoder fra os.

  • Til at opfylde alle andre formål, for hvilke du giver det.

  • Til at underrette dig om ændringer af vores hjemmeside eller produkter eller tjenester, vi tilbyder eller leverer gennem den.

4. Dine rettigheder

Som dataemne har du visse rettigheder, herunder retten til at anmode om adgang til, rettelse af eller sletning af dine personlige oplysninger. Du har også ret til at klage til en databeskyttelsesmyndighed om vores behandling af dine personlige oplysninger.

5. Kontakt os

Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller forespørgsler vedrørende denne privatlivspolitik, bedes du kontakte os på +45 71 99 98 81 eller info@travelvisa.dk

bottom of page