top of page

Visum assistance 

Har du spørgsmål til visum, tilladelser eller brug for hjælp?
Du får ekspert assistance

Lad os være din guide.

Planlægger du – eller dit team – en tur til Udlandet? Uanset om det er forretningsrejse, studie, turisme eller andet, kan visumprocessen være kompleks. Afhængigt af formålet med rejsen og nationaliteten kan der være behov for en tilladelse eller et regulært visum.

Dit Næste Visum, Bekymringsfrit med TravelVisa

Naviger ikke i visumjunglen alene. Lad os hjælpe dig på rejsen! Med vores ekspertise og høje godkendelsesrate bliver din næste visumansøgning en leg. Vær sikker, spar tid, og fokuser på det, der betyder mest.

tim-van-der-kuip-CPs2X8JYmS8-unsplash.jpg

Uovertruffen Ekspertise & Høj Godkendelsesrate

Med en godkendelsesprocent på over 90% og mange års erfaring sikrer vi, at alle aspekter af din ansøgning behandles korrekt første gang.

Urokkelig Sikkerhed & Dokumenthåndtering

Med vores strenge GDPR og HIPAA-standarder håndterer vi dine vigtige dokumenter med den højeste grad af fortrolighed. Vi bistår med dokumentindsamling, udfyldelse af ansøgningsskemaer og sørger for sikker opbevaring.

Skræddersyede & Fuldservice Løsninger

Fra vejledning om den rette visumtype til direkte kommunikation med relevante myndigheder - vi rådgiver dig i hele processen, så du ikke behøver at bekymre dig om detaljerne.

Verificeret Kundetilfredshed & Support

Vores høje Trustpilot-rating og dedikeret support under hele visummets løbetid sikrer, at du altid er i de bedste hænder.

Uanset hvilken visumtype du har brug for, kan du stole på vores ekspertise og erfaring. Vi er dedikerede til at levere pålidelige og effektive visumtjenester. Kontakt os i dag for at få mere information.

Helt perfekt

TravelVisa hjalp mig med at søge mit business-visum.
Jeg tror hånden på hjertet ikke det var gået igennem var det ikke for dem. De gav mig noget værktøj baseret på deres erfaring med ambassaden, som gjorde jeg var på forkant og selvom det ikke stod i kravene for visum, var det faktisk det, de kiggede mest på!
Jeg vil anbefale alle at få hjælp til den slags. De er nemme at få fat i og rådgiver en om før, under og efter. Tak! Kira

bottom of page